dilluns, 2 de juliol del 2012

Privatització de l'educació a les Balears


La conselleria d'educació de les Illes Balears, segons els síndicats CCOO i STEI-i, ja ha començat a fer els primers moviments per a afavorir la privatització d'alguns dels serveis educatius que fins ara eren públics:
- El cicle formatiu "Imatge per al diagnòstic (família professional de Sanitat)" que ofertava l'IES Josep Maria Llompart des de feia 10 anys passa a oferir-lo per primera vegada el centre privat Lluis Vives, que va estar dirigit per l'actual conseller d'educació, el Sr. Rafel Bosch. El preu dels estudis passarà de costar uns 80€ a costar 7.500€ aproximadament.
- A l'IES Manacor s'ha suprimit un curs de primer de 'Gestió administrativa' que ara serà impartit per una acadèmia privada de la mateixa localitat.
- S'amplia la dotació de personal d'atenció a la diversitat per als alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2012-13 per als centres privats concertats.

Això és el que el president Bauzà volia dir quan va afirmar que aquesta seria la legislatura de les "autopistes de l'educació".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada